måndag 6 januari 2014

Valparna 7v och Myra troligen dräktig

Nu ni. Denna vecka går valparna in i terroriståldern he he. Som läget ser ut så är alla valpar tingade och kommer jobba med mjölkkor eller köttdjur. Några gårdar har även fårproduktion och jag hoppas och tror det kommer bli bra och att valparna kommer ge mycket glädje och underlätta i arbetet på gårdarna i frmtiden.
 
Här är valparna ute och äter frukost och gör sina morgonbehov. Fått rengjort och fint och dagens tuggpinnar ligger framlagda.
 
 
De första kommer in.

 
Fullt ös

 
Strimling av papper pågår

 
Fällen ska dödas

 
Syskonen ska få ....

 
Hugga i svansen
 
 
Givetvis måste man se lite smågalen ut ena sekunden
 
 
för att andra sekunden se så där bedårande oskyldig ut.  Det var de andra tycks de säga.....

 
Inte jag heller.... jag är bara sööööt.

 
Så nu vet ni vad ni har att vänta om en vecka kära valpköpare. Små goa terrorister men som faktiskt är helt underbara. Nästan helt rumsrena är de också. Skiter mestadels när de är ute och de sover som små grisar hela natten. Dev går nu bara till dem på nätterna. De får sig fortfarande ett par slurkar mjölk under natten. Hon lär de veta hut och ger de ett tydligt hundspråk. Hon ligger och bara är hos dem också. Putsar och gosar och ger de trygghet. Alla valpar skulle ha en sån mamma.
 
 
 
Sen har vi då Myra. Det är nu 4 veckor sen parningen med Epic och jag tror hon är dräktig. Aptiten har varit sådär sista veckan, vulvan är fortfarande lite svullen och spenarna rosa. Ngt förändrad buklinje. Ungefär 8-9 mars beräknas hon valpa.