lördag 25 februari 2017

Valparna 5v respektive 2v

Fleeceungarna är nu som bäst. 5v och fulla av bus och upptäckarglädje. De kommer ut i köket ett par vändor varje dag och busar och leker. Äter 5 mål om dagen nu och det börjar bli dags att få komma ut och upptäcka miljön lite ute. Är bara vädret bra ska de få börja komma ut små vändor för att äta och lära sig göra sina behov ute så gott det går. Men det gäller att vara försiktig så de inte blir kalla. Till en början får de bara komma ut ngr minuter åt gången.
Namnen är nu bestämda av valparnas blivande ägare och reg.ansökan kommer skickas in till SKK inom kort. Tikarna heter Bettan (som blir kvar här), Siri och Fenja. Hanarna Noc, Valle, Jet, Josh och Organized Chaos. Dock inte helt klart vilket namn till vilken valp.

Köksröj



Myrstackarna är nu 2 v. Fortsätter jäsa fint. Ingen brist på mat här inte så de har inte så bråttom fram här i livet. Njuter av tillvaron bäst de kan, som ni ser på filmen. Ögonen har precis börjat öppnas så smått. Namnen är bestämda och de heter Harry (brunvita hanen) , Birk (svartvita hanen) och Wiski (brunvita tiken).